• Klemstrook 53, 7894 CN ZwartemeerKoriander 13F, 7892 AA Klazienaveen
  • 0591 - 31 59 89
  • ma-do: 08.00-20.00
    vrijdag: 08.00-19.00
    weekend: op afspraak

Over ons

image

Over ons

We zijn een groepspraktijk bestaande uit 6 ambitieuze fysiotherapeuten die enthousiast en graag samen met u werken aan uw gezondheid.
Door samenstelling van ons team, oudere/jongere collega's, is er een goede balans ontstaan tussen ervaring en vernieuwende kennis. We zijn specialisten in beweging en houdingen. U kunt terecht voor een behandeling van klachten aan uw houdings- en bewegingsapparaat maar ook ter voorkoming van. Uw lichaam verdient de beste behandeling daarom voldoet het professionele team aan alle kwaliteitseisen en we staan daarom ook geregistreerd in het kwaliteitsregister. Door de jaren heen hebben we een grote deskundigheid gekoppeld aan een ruime (persoonlijke) belangstelling voor het individu met zijn of haar klachten. Al meer dan 31 jaar hebben we een goede reputatie binnen de gezondheidszorg in Zwartemeer en omgeving.

Actief betrokken bij de behandeling

U wordt ook actief betrokken bij de behandeling, dus bij het oplossen c.q. verbeteren van uw lichamelijke problemen. Kortom we stimuleren dus uw zelfwerkzaamheid, uw zelfgenezend vermogen. Als basis hiervoor gebruiken we het meerdimensionaal belastbaarheidsmodel, wat betekent dat er geprobeerd wordt een balans te vinden tussen belasting en belastbaarheid op weg naar herstel en beter functioneren in uw dagelijkse omgeving. De praktijk heeft zich uitgebreid met een vestiging binnen het Medisch Centrum Klazienaveen. Hierdoor wordt de samenwerking met andere disciplines (huisartsen, apotheek, verloskundigen, diëtiste, podotherapeut, psychologen,ergotherapeute etc.) geoptimaliseerd en komt het ten goede aan uw welbevinden. Kortom we zijn in beweging met uw gezondheid!
We zijn specialisten in beweging en houdingen.

U kunt terecht voor een behandeling van klachten aan uw houdings- en bewegingsapparaat maar ook ter voorkoming van.